Make your own free website on Tripod.com
Home | Soal Jawab Madu | Lebah dan Madu | Testimonial | Sejarah Madu

MADU ASLI KHAULA

Berita & Foto

Oleh NA Rahim
 
KUANTAN, 30 Julai 2004-  Khaula Trading telah diundang menyertai Majlis Malam Amal Pertubuhan Pekerja Perubatan Semenanjung yang diadakan di Hotel Vistana, Kuantan. Majlis telah dirasmikan oleh Setiausaha Kerajaan Negeri Pahang yang mewakili YAB Menteri Besar Pahang, Dato Seri Adnan Yaakob.

vis17.jpg

vis7.jpg

vis6.jpg

vis4.jpg

vis3.jpg

vis8.jpg

vis1.jpg

vis11.jpg

1 Ogos 2004-Pada keesokan harinya, satu mesyuarat dan perbincangan antara Agen Stokis Negeri dan Khaula Trading telah diadakan di Hotel Vistana. Ahli Khaula Trading terdiri dari Pn. Khaula, Pn Lina, En Shah dan Pn Nini. Manakala Agen Stokis Negeri yang hadir adalah En Latif - Agen Stokis Selangor, Dr Yusof Abas-Agen Stokis Johor-Sarawak-Singapura dan Dr Hasnan-Agen Stokis Negeri Pahang-Terengganu-Kelantan.
 
Taklimat pengenalan Madu Azerbaijan telah disampaikan oleh Pn Khaula manakala Pn Lina telah membangkitkan beberapa cadangan dan strategi Khaula Trading mencapai sasaran visi dan misi syarikat. Mesyuarat telah berlangsung dengan jayanya dan isu-isu penting telah dapat diselesaikan dan disepakati bagi menaikkan imej syarikat dan kejayaannya di masa-masa yang akan datang. Mesyuarat telah ditangguhkan dan diakhiri dengan laungan penuh semangat HIDUP MADU KHAULA!!! sebanyak 3 kali.

vis12.jpg

vis13.jpg

vis15.jpg

vis14.jpg

One Nusantara Trading * KIP Seafield, Jalan 6/1,
* 47610 Subang Jaya * Selangor* Malaysia*
Tel: 03-80259675 / 016-3055948